• David vs Goliath

13 nov 2021
  • De mannen uit het 3e, keken verbaasd op toen hun tegenstander het veld op kwam lopen. “Staan zij wel op het juiste veld”? 8 jonge knapen, met een gemiddelde lengte van 1,75 en een gewicht van ongeveer 65 kilo. Maar liefs 1 persoon uit dat team had baard groei. Ja ze staan toch op het juiste veld.

Al gauw keken diezelfde mannen uit het 3e tegen een achterstand aan. Afstand schoten vlogen ons om de oren en zij wisten met hun snelheid, telkens de vrije kind te vinden, snel en super fel. Time out dan maar.

1e helft 23-30 achterstand. Terwijl VUAS alweer flink aan het warmlopen is, snakte ZAC naar adem. Eerst maar een banaantje en een broodje. Op karakter kwamen wij in het 3e kwart zo weliswaar op voorsprong. Ervaring, lengte en gewicht werden nu optimaal benut.

4e kwart beloofde ook een triller te worden. Puntje om puntje ging de stand gelijk op. Met nog 2 minuten te gaan, score gelijk….

Winst ZAC!!!! Man of the match, Leurink die de laatste 6 punten voor zijn rekening nam. Met dank aan Jason, Ezra en Marten wist Heren 3, toch nog een vermakelijke pot neer te zetten (en dat op vrijdag avond) Na de winst van vanavond, staan zij nu 2e in de competitie. Dat zijn wel paar bokjes en halve liters in de kantine waard!

Topscorers : Brintabeer 20, Leurink 10.

Geschreven door “het lege tribune stoeltje”

PS, er zaten nog meer toeschouwers van de tegenstander op de tribune dan voor Zwolle.